Te Voot Wandeltochten Stichting "Te Voot" Geulle - Moorveld Wandelen
Wandeltocht 2016

Wandeltocht “Te Voot” alweer geslaagd


Op zondag 11 september jongstleden organiseerde Stichting “Te Voot” haar 10e wandeltocht in Geulle-Moorveld en omgeving. Een echt jubileum.

Na een zeer goede voorbereidingsdag op zaterdag, waren de weergoden ons tijdens de wandeltocht goed gezind en was het mooi wandelweer. Dit dachten ook alle wandelaars die wij dit jaar hebben mogen verwelkomen. Voor dit jubileumjaar kon gestart worden met een heerlijk gratis krentebroodje of eventueel met een heerlijk ontbijtje zoals roggebrood met heerlijk ruikend spek en ei. Op de pauzeplaatsen bij de boer, zoals wij ieder jaar organiseren, kon men weer even tot rust komen met een heerlijk kopje koffie en een stukje vlaai van de echte bakker. Ook hadden we dit jaar als extraatje de 50 km tocht. Deze ging helemaal via het nieuw maasproject tot Itteren waar bij de Brigidahoeve genoten kon worden van een lekker biertje of een eigen gemaakt soepje.

In dit jubileumjaar wilden we u bijzonder laten voelen en gingen we langs akkerwegen naar Kasteel Meerssenhoven en als toetje het park van Kasteel Vaeshartelt. Aan het eind stond dan bij ons startlokaal een welverdiend getapt glas bier of frisdrank en een heerlijk stuk vlees van de BBQ op u te wachten. Dit alles wederom onder begeleiding van een gezellig (dans)muziekje.
Ook dit jaar bleek al snel dat iedereen op alle routes ontzettend had genoten. Wederom van velen geweldige verhalen en vele foto’s over de routes en de sfeervolle pauzeplaatsen mogen ontvangen. Wederom hebben we een aantal van onze “Te Voot” t-shirts mogen verkopen dus wees niet verwondelijk als u één of meerdere van onze wandelaars ergens anders tegenkomt met ons geweldig logo op het shirt, “Ich ben Te Voot”.Voor de jeugd t/m 11 jaar  hadden we een kleurwedstrijd gehouden. Bij inlevering van de eerder uitgedeelde kleurplaat was de inschrijving gratis en om de beentjes te laten wandelen kregen ze ook nog een zakje snoep voor onderweg. Om 16:00 uur waren dus ook de winnaars bekend en inmiddels hebben zij hun prijs mogen ontvangen en hopen dat zij hier veel plezier van hebben en af en toe nog eens aan die dag terug denken.


Stichting “Te Voot” organiseert ieder jaar een wandeltocht, waarvan de opbrengst naar de jeugd van Geulle-Moorveld gaat . Dit jaar gaat onze opbrengst naar de Jeugdharmonie St. Caecilia en zij zullen dit op een goede manier gaan gebruiken.


Ook kunt u via onze site www.tevoot.nl en onze Facebook pagina alle ontwikkelingen volgen.


Mede dankzij de steun van vele bedrijven, organisaties en dorpsgenoten kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde wandeltocht.

Hartelijk dank voor uw bijdrage in welke vorm dan ook!Stichting “Te Voot”

 


 

Naar Fotoboek