Te Voot Wandeltochten Stichting "Te Voot" Geulle - Moorveld Wandelen

Zondag 27 augustus 2006. De dag begon met slecht weer; het was somber en het regende. Of veel wandelaars zouden komen was maar de vraag. Maar als snel werd duidelijk dat een wandelaar zich niet zo snel laat beïnvloeden door het weer. Ook dit jaar stonden de wandelaars alweer voor het hek. Uit alle windstreken kwamen ze, ook onze zuiderburen waren al vroeg vertegenwoordigd. Het bleek dat de tocht van 2005 toch voor wat mond op mond reclame had gezorgd.

Nadat alles was gecontroleerd, konden ze ook dit jaar weer iets eerder vertrekken. De koffie werd opgedronken en de tocht begon.

De routes voerde ons dit jaar door Geulle, Moorveld en Kasen. De wandelaars konden lopend over de soms smalle paadjes genieten van de flora en fauna van het bronnenbos.

Rond 12.00 uur begon de bewolking te breken en kwam de zon te voorschijn. De regenjassen en paraplu’s verdwenen en alles droogde vrij snel op. De wederom sfeervol ingerichte pauzeplaatsen waren druk bezet. De soep, broodjes en vlaai waren zeer welkom voor de al vroeg vertrokken wandelaars. Er waren zelfs appels, die vers geplukt waren van de appelbomen ter plaatse, voor de wandelaars beschikbaar gesteld.
Richting het startlokaal lopend hoorde je de muziek die al deed vermoeden dat het er heel gezellig moest zijn, en dat was ook zo! De activiteiten voor de jeugd waren in volle gang en de wandelaars zaten onder het genot van een hapje en drankje rustig na te babbelen en te genieten van de muziek.


We moesten nog wel eens schuilen voor een flinkeplens bui maar dat deed niets af aan het plezier en de gezelligheid die er op deze dag was. De wandeltocht 2006 werd afgesloten als een prachtige wandeltocht, die nog lang in ieders geheugen zal blijven hangen.

Wandeltocht 2006 Naar Fotoboek